четвер, 22 січня 2015 р.

Математика в нашому житті



        Не раз доводилось чути фразу про те, що математика -  країна без меж. І ця фраза про математику має під собою дуже вагомі підстави. Математика в житті людини займає дуже вагоме місце. Ми настільки з’єднались з нею, що навіть не помічаємо її. Заняття математикою, розв’язування математичних задач  розвиває особистість, робить її цілеспрямованою, активнішою, самостійною.   
       Тому нам, вчителям математики, необхідно зацікавити учнів на своїх уроках  і допомогти їм полюбити цей нелегкий предмет. Для цього необхідне комплексне використання різних засобів навчання з використанням  комп’ютерної підтримки.  Це дасть змогу скоротити час для вивчення теми, підвищити  рівень сприйняття  і розуміння матеріалу. Позитивний результат гарантовано, бо учні до комп’ютерів ставляться дуже доброзичливо, вони їх люблять, їм довіряють. І потрібно розумно використати це ставлення школярів  до комп’ютера при плануванні навчального процесу. 
         Завданням цього блогу є допомога вчителям при підготовці до сучасного  уроку математики  та сприяння обміну досвідом. На його сторінках  зібрані кращі інтернет-публікації освітян всієї країни.
        Завданням цього блогу є допомога вчителям при підготовці до сучасного уроку математики та сприяння обміну досвідом. На його сторінках зібрані кращі інтернет-публікації освітян всієї країни.